Nordic Stage, Areal "AREA-stream"

 Nordic Stage, Areal "AREA-stream"

Charakteristickým znakem pro celou sérii je: lehkost s jakou je prováděn nához. Prut hází jakoby sám od sebe, a rybář nemusí pro daleký hod vynakládat opravdové úsilí.

Pruty Areal jsou vytvořeny k lovu na lehké a velmi lehké nástrahy. Díky použití  prepregy s minimálním obsahem pojiv URL - Ultra Low Resign, jsou všechny modely velmi lehké, mají jedinečnou citlivost, dostatečnou tuhost k nahazování nástrah plachtících proti větru a také ke kontrole nad velkou rybou.
Akce těchto přívlačových prutů je modifikována od středně rychlé až po rychlou, v souvislosti s tím kterým modelem.
Charakteristickým znakem pro celou sérii je: lehkost s jakou je prováděn nához. Prut hází jakoby sám od sebe, a rybář nemusí pro daleký hod vynakládat opravdové úsilí. Příčina spočívá ve speciálně propočtené geometrii blanku, který ideálně rozděluje zatížení na prut v momentu hodu, jakož i při zdolávání ryby.
Pruty jsou osazeny očky Fuji SIC Titanium a sedly navijáku Fuji VSS.
AR 60L Gunslinger
Prut je určen k lovu menších ryb aktivně kladoucích odpor. Geometrie prutu je speciálně propočtena v první řadě k tlumení poškubnutí. Optimální nástrahy: rotačky, drobné plandavky, nevelké woblery. Na tuto třídu prutů, mají navíc vysoké zásoby pevnosti: pouze chyba a nezkušenost rybáře může vést k „porážce" při zdolávání dost velké ryby.

AR 66L Jaeger
Přesnost a tuhost - to jsou stěžejní vlastnosti tohoto modelu. Prut je stavěn k vedení objemných woblerů a poperů poškubáváním, jakož k silovému zdolávání a silovým náhozům. Ano, při váze nástrah v rámci testu, je toho schopen libovolným způsobem. Aktuálním se to stává třeba za větrného počasí. Rezervy v pevnosti, mu dovolují utkat se s velkou rybou jako rovný s rovným. Skvělá varianta k extrémní rybařině na moři.

AR 70L Sharpshooter

Daleký a přesný nához, zrychlení vylovování, včetně univerzálnosti v možnostech používání - právě kvůli tomu byl tento model postaven. Středně rychlá akce a tuhá spodní část, jsou jako stvořené k přesné prezentaci vlastně jakékoliv nástrahy na velkou vzdálenost, a k využití rozličných způsobů vedení.
Je obtížné pojmenovat druh ryby, která nebyla tímto prutem zdolána. Od pěticentimetrového okouna až po metrového tuňáka. Popravdě řečeno, možnosti využití Sharpshootera nejsou nijak ohraničeny.
Pruty dokonale umožňují nahazovat nástrahy s hmotností uvedenou na blanku prutu a samozřejmě v plném souladu s uvedenou nosností šňůry nebo vlasce.
A nezapomeňte, že čím tenčí vlasec nebo šňůra, tím vyšší citlivost a délka náhozu.
Koncept:    lehký prut na velkou rybu.
Blank:        Tubular,Fine L-Stick (protáhlý
kužel). 
Rukojeť:     Fuji
60,66,70      29cm.
Naviják:      180-200g.
Záruka:       2 roky 
 Pojištění:2 roky.V rámci tohoto pojištění má zákazník nárok na jednu bezplatnou výměnu jakéhokoliv (jednoho) zlomeného dílu, bez ohledu na příčinu poškození (když zákazník vrátí všechny části zlomeného dílu a prut zakoupil v prodejně Norstream firmy Nordic Stage s.r.o.)
Dostupnost: skladem.
Brand:          Norstream¨
Stav: ve výrobním program
      Vyrobeno v Čine. 

Video 1

Brand Nordic Stage

Cena, Kč
AR60L 183.0 2 2.5-8 0.8-2.4 Fast Fuji Titanium 82.0 7.0 95 3705.0
AR66L 198.0 2 3-10 0.9-2.6 Fast Fuji Titanium 87.0 8.0 102 3890.0
AR70L 213.0 2 3.5-12 0.9-3.5 Regular Fast Fuji Titanium 100.0 9.0 109 4156.0

Dotazy, odpovědi, příspěvky, komentáře k Nordic Stage, Areal "AREA-stream"