JIG wolfram (tungsten)

Keitech Super round jig head tungsten 
 
Jigy bez obsahu olova, mající na raménku útlý kónický límec, který nejenže nepoškozuje jemné silikonové nástrahy, ale výborně je udržuje na jejich místě.
Keitech Tungsten mono guard jig head 
 
Jigové hlavičky z wolframu neobsahují žádné olovo, jsou šetrnější k životnímu prostředí, jsou citlivější, tvrdší a o 30% objemově menší nežli olověné jigy stejné váhy.
Keitech Tungsten Fine Guard Jig Head 
 
Jigové hlavičky neobsahují žádné olovo, jsou šetrnější k životnímu prostředí, jsou citlivější, tvrdší a o 30% objemově menší nežli olověné jigy
Keitech Tungsten Super Football 
 
Wolframové hlavičky umožňují rybáři lovit i ve velmi zarostlých vodách bez toho, aby ztratil schopnost jemně vnímat všechno dění jigu s nástrahou.
Keitech Tungsten Football Shaky Head 
 
Jigs jsou určeny k jemnému lovu s silikonovými nástrahami podlouhlých tvarů. Specialitou je šroubový úchyt nástrah z průhledného plastu, vhodný pro gumy jako např. Sexy Impact nebo Live Impact od Keitechu.
Shark Wolframové čeburašky  
 
Způsob pohybu, chcete-li: pohybová hra, naší silikonové nástrahy je hlavním kritériem úspěšného lovu. K tomu je ale zapotřebí, aby naše nástraha měla k jakémukoliv pohybu dostatek volnosti. Při použití wolframové čeburašky Shark si můžeme být jisti, že pohyb nástrahy na jednoháčku nebo na ofsetovém háčku bude optimálně volný...
Epohook Jig wolfram
Jigové hlavičky z wolframu, na háčcích Owner.
Select-G wolframové čeburašky  
 
Čeburaška Select Wolframová čeburaška Select slouží k zatížení silikonových a jiných nástrah při lovu dravých ryb. Díky rozkládací konstrukci, ve které lze drátěný klip snadno vyjmout, má rybář možnost rychle měnit váhu zátěže nástrahy v závislosti na podmínkách rybolovu.
Select-P wolframové čeburašky  
 
Wolframová čeburaška Select slouží k zatížení silikonových a jiných nástrah při lovu dravých ryb. Díky rozkládací konstrukci, ve které lze drátěný klip snadno vyjmout, má rybář možnost rychle měnit váhu zátěže nástrahy v závislosti na podmínkách rybolovu.