RB Lord

Barevná schémata *Po kliknutí na ikony se vám zobrazí barevné varianty nástrahy


01

32
Kód Typ Háčky Délka, cm Váha, gr Hloubka, M Cena, Kč Dostupnost barvy
LR 40 Rychle potapivý 7.0 40.0 363.0

Překvapivě krásná plandavka se zobrazením hlavy trofejního tajmena na lícové straně. Jedinečná nástraha, schopná pracovat tam, kde prakticky všechny tovární třpytky přestávají fungovat.
Lord je dlouhý pouhých 70 milimetrů, přičemž jeho hmotnost činí 40 gramů. Toto umělecké dílo z lité mosazi je vytvořeno speciálně k lovu trofejní ryby za složitějších podmínek. Obdivuhodná schopnost této poměrně nevelké, ale těžké nástrahy, odolávat proudům dokonce těch nejprudších horských řek, klesat v ohromující rychlosti a neuvěřitelně stabilně pracovat za různých rychlostí vedení, dělá z Lorda překrásnou variantu řešení, jak k lovu tajmenů a migrujících lososů, tak velkých štik a trofejních bolenů.
Odpovídajícími jsou letové vlastnosti nástrahy. Značná váha a kompaktní tělo třpytky jí umožňují bez námahy létat do řádných vzdáleností, a při správně složené sestavě náčiní, nebude ani sto metrů pro Lorda žádnou hranicí.
V současnosti nabízíme Lorda ve dvou klasických barvách, které obratnému rybáři postačí k vyprovokování trofeje jeho snů k záběru.
Materiál: mosaz.
Technologie: odlévání.
Háček a kroužky: společnost VANFOOK (Japonsko).
Stav: ve výrobním programu.
Brand: RB Bait
Vyrobeno v Rusku.

Dotazy, odpovědi, příspěvky, komentáře k RB Lord