RB Kamchatka +

Barevná schémata *Po kliknutí na ikony se vám zobrazí barevné varianty nástrahy


01

04
Kód Typ Háčky Délka, cm Váha, gr Hloubka, M Cena, Kč Dostupnost barvy
KM 30 Rychle potapivý 7.8 30.0 363.0
KM 49 Rychle potapivý 9.0 49.0 363.0

Materiál: litá mosaz. Vnitřní povrch třpytky je hladký, jelikož od vnitřního, vydutého povrchu, se do značné míry odvíjí její pohybová hra.
Příčné prohnutí třpytky je výsečí elipsy a ne kruhu, jak tomu povětšinou bývá u LISOVANÝCH třpytek. Podélné prohnutí je ve tvaru písmene S. Podle takových křivek se staví většina aviatických profilů.
Vnější povrch je zhotoven s reliéfovou úpravou, ale ne jen tak na okrasu, spíš k zvýšení tření proudění a zvětšení mikro turbulencí, které, vedle akustického šumu, pomáhají udržovat stabilitu plandavky v nerovnoměrných turbulencích proudu. Stejného cíle pomáhá dosáhovat i reliéf, nacházející se ve středu vnější strany. Reliéf také soustřeďuje hmotu kolem středu nástrahy a pomáhá jak zamezovat rotaci, tak zvětšuje schopnost pohybové hry širokého kmitání.
Třpytka je uzpůsobena lovu na řekách s nerovnoměrnými proudnými turbulencemi, pohybuje se stabilně v široké škále rychlostí vedení, proudění ji nezvedá ("udržuje horizont"). Největšího uplatnění a úspěchů dosáhne "Kamčatka +" při lovu lososů, hlavatek a jiných velkých lososovitých ryb za obdobných podmínek, tedy na odpovídajících hloubkách, v silných turbulentních proudech, kdy je nutné přesné vedení ve velkých vzdálenostech od rybáře...
Materiál: mosaz.
Technologie: odlévání.
Háček a kroužky: společnost VANFOOK (Japonsko).
Stav: ve výrobním programu.
Brand: RB Bait
Vyrobeno v Rusku.

Dotazy, odpovědi, příspěvky, komentáře k RB Kamchatka +