RB Delphy

Barevná schémata *Po kliknutí na ikony se vám zobrazí barevné varianty nástrahy


S

L

M
Kód Typ Háčky Délka, cm Váha, gr Hloubka, M Cena, Kč Dostupnost barvy
DE-10 OWNER 10.0 281.0
DE-17 OWNER 17.0 281.0
DE28 OWNER 28.0 281.0

 Již od pohledu se člověku nechce ji kupovat a brát ji do ruky. A nečekaně se v oněch "barchanech" ukryla jedovatá zmije...
A co se děje ve vodě? Délka náhozu je ohromující, dostane bolena na téměř jakoukoliv vzdálenost. Na cílové určení se pokládá dostatečně přesně. Při vysokých rychlostech s prutem zdviženým nahoru, vyskakuje z vody a po krásné dráze vzduchem sebou plácne zpět. Opravdu jako delfín. Může se tak potom jmenovat? Nevím, ale bolenovi se vedení tak povedené nástrahy velmi zamlouvá. Skvěle se ve skluzu pohupuje kolem středu těžiště, které se celkově, v součtu dvou, nachází ve středu nástrahy. Bezesporu bolenová nástraha.
Při volném pádu vrstvou vody od hladiny ke dnu, neplachtí jako většina plandavek, aktivně vibruje a dělá poloviční obraty kolem podélné osy. Během rovnoměrného vedení s přestávkami, klesá dost hluboko (záleží na délce přestávek). Při lovu štiky je lepší dělat přestávky kratší - ne delší než 1 vteřinu. Při lovu candáta je třeba udělat přestávku delší. Při středně rychlém přímém vedení dělá nádherné kolébavé pohyby, se stálými úniky tu do jedné strany, tu do druhé. Mohou dosáhnout i 40 cm. V té souvislosti se doporučuje s ní chytat na volných vodách bez vodního rostlinstva. Na druhé straně je výborná na tajmenové a lososové vody s rychlým prouděním a kamenitým dnem. Přes džungli kamení na dně, proplave výborně. Svými "hrby" se odrazí od rozličných zábran.
Asi tak vidíme tuto třpytku, není ani delfínem, ani velbloudem, ani barchanem...
Materiál: mosaz.
Technologie: odlévání.
Háček a kroužky: společnost VANFOOK (Japonsko).
Stav: ve výrobním programu.
Brand: RB Bait
Vyrobeno v Rusku.

Dotazy, odpovědi, příspěvky, komentáře k RB Delphy