RB Flamingo

Barevná schémata *Po kliknutí na ikony se vám zobrazí barevné varianty nástrahy


l

m

s
Kód Typ Háčky Délka, cm Váha, gr Hloubka, M Cena, Kč Dostupnost barvy
FL-10 Rychle potapivý OWNER 5.9 10.0 292.0
FL-16 Rychle potapivý OWNER 6.4 16.0 292.0
FL-21 Rychle potapivý OWNER 7.0 21.0 292.0

Pečlivost a promyšlenost. Plynulé linie, vyhlazené okraje. Když si ji vezmeš do ruky, tak ji ani nechceš pustit. Ruce samy od sebe na ní hladí jeden povrch po druhém. Vytvořené šupinky a otvory nemají žádné ostré hrany, vše je vyhlazené. Měnící se profil, jak po délce, tak po šířce nástrahy, střed těžiště se nenachází přímo na konci, ale zhruba v jedné čtvrtině délky nástrahy.
Aniž bys jí již pustil do vody a aniž bys znal její pohyb, dáš jí přednost před všemi lisovanými třpytkami. A věříš v její úspěšnost.
No a jak to vypadá ve vodě? Rozmáchlý pohyb při přímém vedení, předvídatelná vybočování při zrychlení, nádherný pohyb během přestávek a klesání, "útěky" do strany při poškubnutí. Vše je předvídatelné, vše je reálné. Nához je nade vší chválu, ať ohledně délky nebo stability během letu či přesnosti.
A jak je to s úspěšností? Stupnice chvály nestačí! Bez výjimky všechny dravé ryby na jakékoliv vodě. Všechny své nejlepší vlastnosti projevuje na řekách s tajmeny a lososy. Tam se pro domorodce stala již dávno číslem jedna! A zaslouženě. Málokdo chytal tajmeny stabilně a s úspěchem na plandavky, dokud se neobjevila Flamingo.

Jak si na trhu nevšimnout, že se objevila univerzální třpytka s vynikajícími vlastnostmi.
Pretenze romantiky tohoto popisu má svůj původ již v samotném názvu nástrahy. Tento, v podstatě kousek kovu pokrytého stříbrem nebo zlatem (zachce se věřit) se stane dobrým talismanem vašeho rybářského úspěchu.
Materiál: mosaz.
Technologie: odlévání.
Háček a kroužky: společnost VANFOOK (Japonsko).
Stav: ve výrobním programu.
Brand: RB Bait
Vyrobeno v Rusku.


 

Dotazy, odpovědi, příspěvky, komentáře k RB Flamingo