SELECT Limited Edition

Dementor 130SP (Suspending,Minnow, Force Magnit Sistem) 
 
Wobler Select Dementor 130SP je významným představitelem těžké divize twitchingových woblerů minnow. Model je zcela zaměřen na chytání štik (vyžaduje použití prutů výlučně Twitch Special serie), charakter hry této nástrahy přitahuje jak malé jedince, tak trofejní štiky.
Select Insider 80SP/110SP (Suspending, Minnow, Long Cast Magnet Sistem) 
 
Tvar wobleru je ideální pro lov štik, umožňuje dosáhnout vynikajících výsledků s různými kombinacemi vedení ve twitchingovém stylu - jak při použití agresivního vedení při lovu aktivního dravce, tak i jemným vedením při chytání méně aktivních dravých ryb
Reflex 70SP(Suspendig,Shad, Long Cast Magnetic Sistem))
Wobler Select Reflex 70SP S realistickými, rychlými pohyby při jemném pocuknutím má Select Reflex 70SP vysokou úroveň podobnosti se skutečnou potravou pro dravé ryby, což je důležité ve vodách hojně navštěvovaných rybáři.
Drastic 56SP(Suspending,Minnow Force Magnet Sistem)
Drastic 56SP(suspending).S tímto woblerem dokážete ulovit téměř všechny naše dravce: okouny, štiky, boleny, tlouště, parmy a dokonce i pstruhy.Asi nelze očekávat od této nástrahy trofejní kusy, ale co do množství, bude lov různorodý a zábavný.
Flash 70F(Walker) 
 
Select Flash 70F je nástraha, která by měla být v létě v krabici každého rybáře lovícího přívlačí, aby byl připraven na náhlý výbuch rybí aktivity na hladině.
Splash 53F (Popper)
Select Splash 53F je popper, díky kterému je rybaření velmi dynamické a nezapomenutelné. Koneckonců, útoky ryb z hladiny jsou vždy adrenalinové a vzrušující, což v rybáři vyvolává spoustu emocí
Sprint 35SP (Suspendic, Krank.) 
 
Wobler Select Sprint 35SP je miniaturní ultralehký crank s neutrálním vztlakem Možná místa pro použití této nástrahy lze vyjmenovávat dlouho, ale její hlavní předností je lov na malých řekách, kde dominuje tloušť.